Ringen

Hét sieraad bij uitstek

Een ring kan worden gedragen als symbool voor de liefde. Bekijk onze pagina trouwringen, wanneer u de liefde wil beklinken met een huwelijk. Maar veel mensen dragen dit sieraad omdat ze het mooi vinden. Het kan perfect matchen met uw outfit. Onze ringen zijn ook uitermate geschikt om te kopen/geven bij een speciale gebeurtenis. Bijvoorbeeld na het behalen van een opleiding of bij het bereiken van een speciale leeftijd. Onze ringen zijn van hoge kwaliteit waardoor u altijd kunt terugdenken aan dat ene speciale moment in uw leven.

Ringencollectie van Kaptijn Online

Bij ons vindt u een ruim assortiment ringen. Van Buddha to Buddha tot Ti Sento ringen. U vindt bij Kaptijn Online uitsluitend ringen van A-merken zodat wij kwaliteit kunnen garanderen. Wilt u liever de ring eerst bekijken? Kom gerust langs in één van onze filialen in Emmeloord, Urk, Nunspeet of Kampen. Hier kunnen wij u met onze 40 jaar ervaring goed helpen bij de keuze van uw ring.

Verschillende materialen

Bent u op zoek naar elegante ringen die vrouwelijkheid uitstralen? Zoekt u een luxere variant of juist een betaalbare ring? Of u nu op zoek bent naar zilveren, gouden, roségouden, witgouden, leren, siliconen of stalen ringen, bij ons vindt u ze allemaal. Onze gerhodineerde zilveren ringen hebben een prachtig glanzen effect. Bovendien kunt u extra lang genieten van de glans. Er wordt namelijk een extra laagje over de ring gelegd.

Bestel nu online de mooiste ringen

Een ring is leuk om te kopen, maar natuurlijk nog veel leuker om te krijgen. Bestelt u voor meer dan €50,-? Dan is de verzending helemaal gratis! Uiteraard kunt u de ringen bestellen en binnen 14 dagen retourneren wanneer u toch niet tevreden bent. Voor meer informatie belt u naar: 085-4872128. U kunt ook een e-mail sturen aan info@kaptijnonline.nl.