Kettingen

Hoe lang moet uw ketting zijn?

Duizelen de lengtematen van kettingen u ook zo? En wilt u voor eens en altijd weten welke lengte het beste bij u past? Wij geven u graag een paar tips. De ideale lengte van uw ketting is van drie dingen afhankelijk. Namelijk: uw lichaamslengte, uw figuur en uw gezichtsvorm. Hoe precies? Dat leggen wij hieronder uit.

Allereerst de lichaamslengte. Koop een ketting altijd in verhouding met uw lichaam. Dus bent u kort van stuk? Hou het sieraad dan ook kort. Bedenk daarnaast ook of u uw borsten wilt accentueren. Is dat het het geval? Kies dan voor een ketting van 55 tot 75 cm. Heeft u juist grote borsten? Koop dan een variant tot 50 cm. En bij een vrij platte borst past een lange halsketting het beste bij uw figuur.

Bepaal tenslotte uw gezichtsvorm. Heeft u een rond gezicht? Koop dan een lange ketting van 65 tot 90 cm. Is uw gezicht echter hartvormig of hoekig en lang? Kies dan voor een korte variant van 25 tot 45 cm. En mensen met een ovaal gezicht hebben geluk. Zij kunnen alle lengtes dragen.

Sieraden van Kaptijn Online

Op zoek naar een nieuwe ketting? De specialisten van Kaptijn Online weten wel raad! Niet alleen verkopen wij A-merken, zoals: Pandora en Michael Kors. Maar wij bieden ook de hoogste service. Dat betekent een snelle levering. Een luxe inpakservice. En gratis verzending bij een bestelling van boven de €50,-. Bent u ook op zoek naar leuke hangers? Bekijk dan ons aanbod van merken, zoals: Buddha to Buddha en Trollbeads.

Bestel nu uw ketting

Kort. Lang. Zilver. Goud. Staal. Met óf zonder hanger. Bent u op zoek naar een mooie ketting? Kaptijn Online helpt u bij het vinden bij het sieraad dat bij u past. Bekijk meteen ons assortiment! Of kom langs in één onze filialen in Emmeloord, Urk, Nunspeet of Kampen. Zoekt u informatie of heeft u een vraag? Bekijk onze klantenservice-pagina of bel: 085-4872128.